sportslink runner

Samen creëren
we kansen!

De SportsLink® app biedt de kans om direct in contact te komen met een grote groep gemotiveerde talenten, topsporters en andere belanghebbende. Via de SportsLink® app kan jij jouw producten en diensten delen en daarmee de SportsLink® community activeren.

Profielpagina

Showcase jouw bedrijf

Laat jouw expertise en producten zien middels je persoonlijke profiel. Hier deel je kennis, producten en diensten waar sporters naar zoeken. Kom zo in verbinding met sporters en experts om samenwerkingen te realiseren.

SportsLink Store

Verkoop merchandise, producten of diensten

Verkoop jouw eigen merchandise, producten of diensten via de SportsLink® Shop (online en in app aankopen). Promoot deze via jouw persoonlijke SportsLink profiel en branded content in de app.

Sportbrokers

Data driven matchmaking

Sportbrokers is er speciaal voor jouw bedrijf. Op basis van unieke data kan Sportbrokers jouw bedrijf koppelen aan een sport en/of sporter. Op basis van dit advies kan jij aan de slag met een ambassadeur die echt bij jouw bedrijf past. Ben jij klaar voor de ultieme matchmaking?

Sportslink s

Advertising

Promoot jezelf

Door middel van branded content kom je onder de aandacht bij jouw doelgroep. Dit kunnen gemotiveerde talenten, topsporters, sportliefhebbers en experts zijn. Promoot jouw producten en/of diensten en activeer de SportsLink® community.

Artikelen

Deel je kennis

Deel jouw kennis met je doelgroep en voeg waarde toe. Door die kennis te delen kom je onder de aandacht bij je doelgroep, waardoor jullie in contact komen met elkaar. Via de artikelen zoek je verbinding en vind je nieuwe klanten.

Benieuwd naar
mogelijkheden voor jou?

Wij gaan graag met jou in gesprek!