Sporters sportslink

Ready to enter
your next level?

SportsLink® is dé app waar talentvolle sporters samen komen met experts op het gebied van sport en waar zij kennis delen met elkaar. De app verbindt daarnaast verschillende doelgroepen in de sport met elkaar en stelt hen in staat het ultieme in hun sport te bereiken of het meeste uit hun passie voor sport te halen. We maken co-creaties mogelijk tussen sporters, sport experts, bedrijven en fans.

Ben jij een ambitieuze sporter?

Kom in contact met experts die jij nodig hebt om het maximale uit jouw sport te halen. Je vindt kennis en connecties op het platform die jouw vragen beantwoorden over onder andere krachttraining, uithoudingsvermogen, mentale kracht en de juridische kant van sponsoring. 

Hou via je tijdlijn je fanbase op de hoogte van jouw sportcarrière en volg het laatste sportnieuws.

Benito Maij Sportslink

Ben jij een sportexpert?

Deel jouw kennis en kom in contact met ambitieuze sporters. Door middel van kennis artikelen, posts en video’s deel jij die kennis met sporters. Daarnaast kan jij met sporters in contact komen om hen advies te geven of om een traject aan te gaan.

Are you ready to connect?

Ben jij een sportfan?

Krijg een uniek kijkje in het leven van jouw favoriete sporter of sport. Kies zelf welke sporter of sport jij wilt volgen en blijf op de hoogte van het nieuws. 

Koop de merchandise van jouw favoriete sporter in de SportsLink® Store.

itzhak de laat schaatser sportslink

Groei met ons mee

Deel jouw content en producten en laat je bedrijf groeien met behulp van onze community. Kom in contact met sporters en sportliefhebbers om de doelgroep van jouw bedrijf te bereiken. Vergroot jouw naamsbekendheid door sporters in te zetten als brand ambassador en de verkoop van jouw producten in de SportsLink® Store

Ready to enter your next level?

Download de SportsLink App