SportsLink live

Dé nieuwe digitale sportscommunity is er: SportsLink!

Benito Maij, judo bondscoach en Stefan Kraft van Ermel, eigenaar van Comeback sports slaan de handen in één en zetten een nieuw sportplatform op: SportsLink. Hun twee visies kwamen bij elkaar en zo ontstond er een nieuw, krachtig idee: een kennisgedreven platform waar sporters, sportliefhebbers, bonden, verenigingen, coaches en experts samenkomen om met elkaar in verbinding te komen en kennis te delen, zodat zij het maximale uit hun passie voor de sport kunnen halen. Een nieuwe app genaamd SportsLink. De app is nu te downloaden via de App Store en Google Play Store.

Enter your next level!

Hét nieuwe platform van 2021 is dé manier voor sporters om met elkaar, coaches en diverse experts in verbinding te komen. In de sportbranche is co-creatie nodig om te groeien en elkaar te kunnen versterken. Dit is waar SportsLink op inspeelt met de drie domeinen kennis, corporate en sociaal. SportsLink wordt daarom het grootste sportkennis en -nieuws platform op internationaal niveau.

 

Doordat de sporters kennis opdoen en connecties kunnen maken in SportsLink worden zijzelf, hun ouders, trainers, verenigingen en bonden ondersteund. De experts delen hun kennis en komen zo in contact met de sporters, die voor hen potentiële klanten vormen. Deze samenkomst zorgt voor een duurzame verbinding van de verschillende doelgroepen en draagt bij aan een duurzame community. Wat net als de kwalitatieve kennisdeling en de innovatie met een digitale infrastructuur bijdraagt aan drie van de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Always one step ahead!

SportsLink gelooft in een wereld waarbij sportdromen waargemaakt worden. Een wereld met een betere, minder vluchtige sportcultuur waarbij de laatste prestatie niet langer bepaalt hoe goed een sporter is. Waarbij alle sporters, ongeacht hun leeftijd en talent, het maximale uit hun passie voor sport kunnen halen. “Door talentvolle coaches, atleten, specialisten maar ook ouders toegang te geven tot een gedreven kennis community, helpen we ze in hun zoektocht naar ontwikkeling en begeleiding in hun carrière.” vertelt Maij, “Het is een digitaal sportplatform waar diverse sport gerelateerde doelgroepen samenkomen en kennis delen binnen de domeinen sociaal, kennis en corporate.” Maij is zijn hele leven al bezig met ontwikkeling en professionalisering van de topsport. Hij gelooft in verbinding en kennisdeling om elkaar te helpen bij het realiseren van sportieve dromen. Vanuit Comeback Sports sloot Kraft van Ermel zich aan bij de visie van Maij. Zijn persoonlijke visie is namelijk de vluchtigheid in de topsport tegengaan. Deze twee visies komen samen in dit krachtige, kennisgedreven platform.

 

Download nu de app in de App Store of Google Play Store.