Sporters sportslink

Over SportsLink®

Een grenzeloze sportwereld waarin iedereen het maximale uit zijn of haar passie voor sport haalt en sportieve dromen worden verwezenlijkt, dát is de visie van SportsLink®. Van topatleet tot amateursporter, van ervaren krachttrainer tot beginnend fysiotherapeut en van een gerenommeerd bedrijf tot nieuwe onderneming in de sportbranche; allemaal hebben ze elkaar nodig hebben om te groeien in hun sportieve ambities.

SportsLink maakt het voor hen mogelijk zichzelf te profileren, kennis met elkaar te delen en hun netwerk te vergroten. Zo doorbreken we samen de barrières van de conservatieve sportcultuur door iedereen met elkaar te verbinden.

Het gedachtegoed van SportsLink is te herleiden naar één man: oud-Olympisch judocoach Benito Maij. Hij merkte tijdens zijn carrière langs de judomat dat het Nederlandse sportlandschap enorm is versplinterd. Het zijn allemaal eigen eilandjes die informatie voor zichzelf houden en niet openstaan voor elkaars ideeën. En dat terwijl ze elkaar juist versterken als ze dit wél zouden doen. Daar moest en zou verandering in komen. Benito wilde de muur waar hij als judocoach vaak tegenaan liep omver brengen. Het middel: SportsLink, hét online netwerk voor de sportwereld!

SportsLink® Next Level

En er is meer. In de zomer van 2021 ging de SportsLink-app live, maar net als sporters streven wij continu naar verbetering. Daarom zijn we op dit moment bezig met het bouwen van een webversie van de app, voorzien van een gloednieuw design om de passie, energie en emotie die inherent zijn aan sport over te brengen. Daarnaast krijgt het platform meer functionaliteiten, zoals uitgebreidere profielen, extra mogelijkheden om content te delen en analytics.

De officiële lancering van het platform is in augustus 2022. Stay tuned!

Why


We believe that when we work together everyone achieves more.

What


We provide a platform where the entire sports world can come together.

HowWe create connections between athletes, sports experts and businesses on SportsLink.

Ready to enter your next level?

Download de SportsLink App