Sporters sportslink

Ready to enter
your next level?

SportsLink B.V. is januari 2021 opgericht door ondernemer Stefan Kraft van Ermel (eigenaar van sportmerketingbureau Comeback sports) en Olympisch judobondscoach Benito Maij. Zij zochten een manier om alle kennis en partijen in de sportwereld met elkaar in verbinding te brengen. Want in de sportbranche heb je co-creatie nodig om te kunnen groeien en elkaar te versterken. Het idee van SportsLink werd geboren.

SportsLink®

De SportsLink® app is een kennis gedreven community waar talentvolle sporters in staat worden gesteld om het ultieme te bereiken in hun sport. Dit doen wij door hen in verbinding te brengen met experts, fans en aanverwanten om co-creaties te stimuleren.

De topsportwereld is heel vluchtig en een hoop betrokken partijen zitten met vraagstukken waarvan het antwoord moeilijk te vinden is. Dit kan meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld het missen van de juiste contacten of ze weten niet waar ze moeten zoeken. Wij geloven dat door verbindingen te leggen tussen sporters, sportliefhebbers, experts en aanverwanten, zij het maximale uit hun passie voor sport kunnen halen.

Purpose

SportsLink® bestaat om diverse sport gerelateerde doelgroepen zoals atleten, coaches, specialisten maar ook ouders te helpen in hun zoektocht naar ontwikkeling en begeleiding in hun sportcarrière.

Missie

SportsLink® gelooft in verbinding en kennisdeling om elkaar te helpen in het behalen van (sportieve) dromen, want in de sportbranche heb je co-creatie nodig om te kunnen groeien en elkaar te versterken.

Visie

SportsLink® gelooft in een wereld waarbij sportdromen waargemaakt worden. Een wereld met een betere, minder vluchtige sportcultuur waarbij je laatste prestatie niet langer bepaalt hoe goed je bent en of je er überhaupt wel toe doet. Waarbij alle sporters, ongeacht hun leeftijd en talent, het maximale uit hun passie voor sport kunnen halen.

Ready to enter your next level?

Download de SportsLink App