SportsLink Next level

SportsLink start met doorontwikkeling van platform

De SportsLink-app werd in de zomer van 2021 gelanceerd en was daarmee het allereerste platform ter wereld waar talentvolle sporters samenkomen met experts om hun kennis op sportgebied met elkaar te delen. Maar net als sporters streeft ook SportsLink continu naar verbetering. Daarom is de organisatie in samenwerking met Celapp Media in 2022 gestart met een grootschalige doorontwikkeling van het platform.

Een grenzeloze sportwereld realiseren door de conservatieve sportcultuur te doorbreken en gehele branche met elkaar te verbinden, dát is en blijft de visie van SportsLink. Maar waar het platform in eerste instantie gericht was op de topsportwereld, trekt SportsLink haar gedachtegoed met de doorontwikkeling van het platform breder.

Wat LinkedIn is voor business, wordt SportsLink voor sport. Een zelfregulerend social platform waarop de hele sportwereld elkaar kan vinden om hun netwerk te vergroten en kennis met elkaar te delen. Zo haalt iedereen het maximale uit zijn of haar passie voor sport. Van topatleet tot amateursporter en van gerenommeerde krachttrainer tot beginnend fysiotherapeut, SportsLink is voor iedereen in de sportbranche.

Webbased

De nieuwe mogelijkheden van het platform bieden tal van kansen voor gebruikers en bedrijven. Zo krijgen ze meer mogelijkheden om hun persoonlijke profiel in te richten en wordt SportsLink ook webbased aangeboden. Daarnaast gaat ook contentcreatie een belangrijke rol spelen om de passie, energie en emotie die inherent zijn aan sport over te brengen, zowel door de gebruikers als het mediateam van SportsLink zelf. Door de nauwe samenwerking met Celapp Media beschikt de organisatie over een eigen videoproductieteam om voor diverse merken relevante branded sportcontent te creëren.

Download de app!

Houd onze online kanalen in de gaten en blijf op de hoogte van alles omtrent de doorontwikkeling van het SportsLink-platform!

Download nu de SportsLink-app in de App Store of Google Play Store.